Speeltuin

Wij zien onze brouwerij graag als speeltuin! Dat betekend dat wij het niet altijd op de traditionele manier doen, zo hebben wij een Raad van Commissaris, een anti-bestuurder en nog veel meer!
We zijn erg voor snode plannen en soms voeren we ze ook nog uit. Zo hebben we altijd diverse projecten en projectjes lopen en borrelen er geregeld nieuwe op.

Hier vind je een aantal van onze projecten die we hebben gedaan, doen of nog gaan doen.

  • Tinkerbock ontwikkelen en brouwen

    In opdracht van de mannen van de alliantie hebben we een bockbier ontworpen op basis van hun wensen en diepste verlangens. Daartoe is er geproefd, geturft, ge-OH´t en nog wat geproefd. Uiteindelijk is er 1000 liter Tinkerbock gebrouwen bij de Sallandse brouwerij.Lekker joh! Feestneus!

  • Fustlampen

    Leuk toch zo’n lamp die van een leeg fust is gemaakt!? Het neemt groter vormen aan want we hebben inmiddels al meerdere kroonluchters op ons CV staan. Interesse in meedoen of lampen kopen, vraag het Joost of Kees.

  • Advocaat maken

    Laten we het maar op guilty pleasure en denkend aan oma noemen, maar ik wil graag een keer advocaat maken. We hebben nog wat speciale ingredienten in de club voorraad zitten en mooie recepten zijn er vast genoeg te vinden.Als we een datum prikken en een goed recept vinden, zijn we al een heel eind. […]